Friday, 23 May 2008

Fem ting du kansje ikke visste om meg

Larsen ville at jeg skulle gjøre en av disse. So here we go.


1) I tilegg til å være serietegner så driver jeg også med kortfilmer, skulpturering og noe animasjon.

2) Jeg liker å tegne men er ikke så flink med manus skriving, noe som har gjort serier jeg har skrevet selv er mer slitsomme og tidkrevende å fullføre enn de jeg har laget av Jonas' manus.

3) I en kortfilm mer eller mindre basert på en av mine serier så spilte jeg alle rollene samt ressigerte, laget lydeffekter, noe spesialeffekter og redigerte filmen. De eneste som har bidratt med noe i filmen bortsett fra meg er skaperne av bakgrunnsmusikken. Bortsett fra det så var så og si alt annet laget av meg.

4) Som jeg så vidt var innpå i forrige punkt så er jeg veldig dyktig til å lage lydeffekter, dryppende slim, ekle stemmer, slag og hugg har jeg utvikle et vist talent for. Jeg kunne nok hatt det mye moro på en radiostasjon.

5) Er skikkelig hekta på Itchy & Scratchy fra The Simpsons. Har flere tegneserier og leker av de to. Er noe med dem som får meg til å le. Kanskje det er den grusomme volden.

1 comment:

Jonas Larsen said...

Hos meg er det omvent; skal jeg tegne en historie selv tar det hundre år før den er ferdig. Derfor liker jeg best å samarbeide med tegnere om tegneserier.

Radio Gustafsson? - du har ialfall meg som fast lytter på den kanalen ;-)