Monday 30 June 2008

Idiotisk plassering av reklame



Uff, fæle saker. Men verre skal det bli, for hva passer vel bedre enn å reklamere for svømmebasseng i en artikel om svømmebasseng ulykker?

Friday 20 June 2008

Grev Larsen


Grev Johans Wayne von Larsen den første i all sin prakt.
Jeg og figurens navnebror har drevet å diskutert om å lage en serie med denne karen på et eller annet tidspunkt, men har ikke kommet opp noe konkret enda. Men den som lever får se.

Friday 13 June 2008

Noen som vil lage skrekkfilm?



Hei igjen dere. Noe jeg alltid har ønsket å bli er ressigør. I flere år nå så har jeg drevet med amatørfilmskaping. Et prosjekt jeg syntes endte opp ikke så aller verst er en kalt
"Terror Of The Undead"
Men det jeg har mest lyst til er å lage en film med dialog og vanlig spilletid, dog med liknende plot. Jeg har flere ideer til manus i hodet og tittet på flere steder her i Sarpsborg-området som kan passe som innspilingsted.
Så nå lurer jeg på om det er noen der ute i Østfold området som er interesert i bli med å lage zombiefilm
Si i fra her på bloggen, om nok folk melder seg så skal jeg prøve å komme opp med et brukbart manus og prøve og avtale tidspunkt for filming. Husk, dette er et nullbudsjetts prosjekt så hvis du forventer å få betalt for å spille i filmen så kan du nok like godt slutte å lese dette blogginlegget. Dere andre kan legge igjen bedskjed på dette innlegget.